Jelly Belly beansHar ni smakat dessa? Jag brukar inte gilla sådana här små godisbönor men när jag ser dessa så tänker jag på Bertie Bott's Every Flavour Beans, ni vet dom från Harry Potter som finns i ALLA smaker (inkl. räkor, snor och liknande). Inte för att jag tycker att det låter gott och dessa bönor har inte riktigt samma makabra smakerna men det är ändå rätt fränt att testa grillade marshmallows, smörade popcorn och strawberry cheesecake. Dessutom kan man mixa smakerna och på så sätt få fram en ny smak. Vad säger ni om att ta cappuccino + cream soda + chocolate pudding och få tiramisu som resultat. Lite spännande är det allt ;)

Personligen så tycker jag att det är lite kul att smaka ett par bönor, eftersom de smakar så roligt, men tar man för många så är det inte speciellt gott längre.

Har ni testat och kommit på någon kul kombination?

Kommentarer
Postat av: Filibabba

haha vad roligt! :)

2009-10-09 @ 12:38:39
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Helena

Jag tycker det är en värsta rolig idé med de där bönorna. Dock tycker jag inte att de är så goda..

2009-11-04 @ 08:01:49
URL: http://matresan.blogg.se/
Postat av: Mira

Men vart finns dom att köpa i lösvikt?

2009-12-01 @ 21:47:30
URL: http://mirabell.blogg.se/
Postat av: em

Yes, har smakat dem..:) Jobbade som au Pair i Usa ett år så då var det något man prompt måste tycka om (eller iaf smaka;)) Blev väldigt insnöad på några av smakerna och för tillfället saknar jag dessa goa bönor (och har också dragit kopplingen till Harry Potter en massa gånger;D)

2010-01-24 @ 17:28:23
URL: http://glasfjarilen.blogg.se/

- Observera att det är copyright på bilderna

- Lämna gärna en kommentar och ha en bra dag (:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0